jQuery Carousel

propozycje świąteczne

Menu wielkanocne

  • Barszcz biały/żurek - 1 porcja 500 ml - 14/16 zł
  • Polędwiczka wieprzowa duszona z jabłkami w cydrze podana na puree ziemniaczanym - 25 zł
  • Filet z indyka pieczony z mini pieczarkami i brzoskwinią - 18 zł
  • Noga z kaczki pieczona z jabłkami - 25 zł
  • De volaille z masłem lub serem - 15 zł
  • Kieszonka schabowa z serem - 15 zł
  • Zraz wołowy - 17 zł
  • Sakiewki wieprzowe z farszem warzywnym w sosie własnym - 15 zł
  • Kaczka faszerowana + 2,5 kg z jabłkiem lub kaszą i wątróbką - 110 zł
  • Pieczeń rzymska 1 forma ok 550g - 45 zł
  • Pasztet domowy 1 forma ok 550g - 45 zł
  • Sałatka warzywna 500g - 40 zł
  • Galareta mięsna podana na bambusowych łódeczkach - 10 zł
  • Schab ze śliwką w galarecie 1 półmisek ( 10 szt. ) - 100 zł
  • Biszkoptowa roladka z pastą jajeczną i tuńczykiem - 10 szt. - 80 zł
  • Rolada łososiowa ze szpinakiem i serkami twarogowymi - 15 szt. - 100 zł
  • Koreczki łososiowe owinięte z cukinią - 8 zł
  • Tartaletka z chrzanową ricottą z łososiem wędzonym na zimno - 15 zł
  • Krokiet z jajkiem i białą kiełbasą podany ze swojskim sosem chrzanowym - 14 zł
  • Krokiet z kurczakiem i porą - 10 zł
  • Swojska surowa biała kiełbasa 1 kg - 45 zł
  • Domowy sernik na kruchym cieście 1 blaszka - 85 zł
  • Jabłecznik 1 blaszka - 85 zł
  • Domowe ciasto Makowa Panienka 1 blaszka - 90 zł
  • Snickers 1 blaszka - 95 zł
  • Raffaello 1 blaszka - 95 zł
  • Domowe ciasto pijana śliwka 1 blaszka - 140 zł