Menu wielkanocne
- Barszcz biały/żurek - 1 porcja 500 ml - 14/16 zł
- Polędwiczka wieprzowa duszona z jabłkami w cydrze podana na puree ziemniaczanym - 25 zł
- Filet z indyka pieczony z mini pieczarkami i brzoskwinią - 18 zł
- Noga z kaczki pieczona z jabłkami - 25 zł
- De volaille z masłem lub serem - 15 zł
- Kieszonka schabowa z serem - 15 zł
- Zraz wołowy - 17 zł
- Sakiewki wieprzowe z farszem warzywnym w sosie własnym - 15 zł
- Kaczka faszerowana + 2,5 kg z jabłkiem lub kaszą i wątróbką - 110 zł
- Pieczeń rzymska 1 forma ok 550g - 45 zł
- Pasztet domowy 1 forma ok 550g - 45 zł
- Sałatka warzywna 500g - 40 zł
- Galareta mięsna podana na bambusowych łódeczkach - 10 zł
- Schab ze śliwką w galarecie 1 półmisek ( 10 szt. ) - 100 zł
- Biszkoptowa roladka z pastą jajeczną i tuńczykiem - 10 szt. - 80 zł
- Rolada łososiowa ze szpinakiem i serkami twarogowymi - 15 szt. - 100 zł
- Koreczki łososiowe owinięte z cukinią - 8 zł
- Tartaletka z chrzanową ricottą z łososiem wędzonym na zimno - 15 zł
- Krokiet z jajkiem i białą kiełbasą podany ze swojskim sosem chrzanowym - 14 zł
- Krokiet z kurczakiem i porą - 10 zł
- Swojska surowa biała kiełbasa 1 kg - 45 zł
- Domowy sernik na kruchym cieście 1 blaszka - 85 zł
- Jabłecznik 1 blaszka - 85 zł
- Domowe ciasto Makowa Panienka 1 blaszka - 90 zł
- Snickers 1 blaszka - 95 zł
- Raffaello 1 blaszka - 95 zł
- Domowe ciasto pijana śliwka 1 blaszka - 140 zł
|
|