Menu wielkanocne
- Barszcz biały/Żurek - 1 porcja 500 ml - 16/18 zł
- Polędwiczka wieprzowa duszona z jabłkami w cydrze podana na puree ziemniaczanym 6 porcji - 180 zł
- Filet z indyka pieczony z mini pieczarkami i brzoskwinią - 20 zł
- Noga z kaczki pieczona z jabłkami - 25 zł
- De volaille z masłem lub serem - 16 zł
- Roladka drobiowa ze szpinakiem suszonymi pomidorami oraz fetą 17 zł
- Kieszonka schabowa z serem - 16 zł
- Zraz wołowy w sosie - 20 zł
- Sakiewki wieprzowe z farszem warzywnym w sosie własnym - 17 zł
- Kaczka faszerowana + 2,5 kg z jabłkiem lub kaszą i wątróbką - 145 zł
- Pieczeń rzymska 1 forma ok 550g - 55 zł
- Pasztet domowy 1 forma ok 550g - 55 zł
- Sałatka warzywna 500g - 55 zł
- Galareta mięsna podana na bambusowych łódeczkach - 12 zł
- Schab ze śliwką w galarecie 1 półmisek ( 10 szt. ) - 125 zł
- Biszkoptowa roladka z pastą jajeczną i tuńczykiem - 10 szt. - 95 zł
- Rolada łososiowa ze szpinakiem i serkami twarogowymi - 15 szt. - 125 zł
- Koreczki łososiowe owinięte z cukinią 10 szt. - 90 zł
- Tartaletka z chrzanową ricottą z łososiem wędzonym na zimno - 17 zł
- Krokiet z jajkiem i białą kiełbasą podany ze swojskim sosem chrzanowym - 17 zł
- Krokiet z kurczakiem i porą - 10 zł
- Swojska surowa biała kiełbasa 1 kg - 50 zł
- Domowy sernik na kruchym cieście 1 blaszka - 100 zł
- Jabłecznik 1 blaszka - 100 zł
- Domowe ciasto Makowa Panienka 1 blaszka - 110 zł
- Snickers 1 blaszka - 120 zł
- Raffaello 1 blaszka - 120 zł
- Domowe ciasto pijana śliwka 1 blaszka - 150 zł
- INFO : Transport lub odbiór osobisty w Pruszczu Gdańskim w Wielką Sobotę 19 Kwietnia 2025 od 11:00-15:00
|
|