jQuery Carousel

propozycje świąteczne

Menu wielkanocne

  • Barszcz biały/żurek - 1 porcja 500 ml - 9/10 zł
  • Biała kiełbasa podana na warzywach - 11 zł
  • Filet z indyka pieczony z mini pieczarkami i brzoskwinią - 15 zł
  • Indyk w plastrach z żurawiną - 13 zł
  • De volaille z masłem - 12 zł
  • Zraz wołowy - 16 zł
  • Sakiewki wieprzowe z farszem warzywnym w sosie własnym - 14,5 zł
  • Kaczka faszerowana + 2,5 kg z jabłkiem lub kaszą i wątróbką - 85 / 90 zł
  • Pieczony królik podany z sosem i domowymi kluskami - 135 zł
  • Pieczony karczek z zasmażaną kapustą ok 1-1,2 kg - 130 zł
  • Pieczony schab z jabłkami w sosie własnym ok 1-1,2 kg - 130 zł
  • Żeberka na warzywach ok 1,2 kg - 130 zł
  • Pieczeń rzymska 1 forma ok 550g - 40 zł
  • Pasztet domowy 1 forma ok 550g - 40 zł
  • Jaja wiejskie z majonezem - 3 zł
  • Jaja wiejskie faszerowane pieczarkami - 4 zł
  • Jaja wiejskie z kawiorem - 4,5 zł
  • Sałatka warzywna owinięta szynką - 6,5 zł
  • Sałatka warzywna 500g - 20 zł
  • Galareta mięsna podana na bambusowych łódeczkach - 7 zł
  • Schab ze śliwką w galarecie - 7 zł
  • Biszkoptowa roladka z pastą jajeczną i tuńczykiem - 5,5 zł
  • Rolada łososiowa ze szpinakiem i serkami twarogowymi - 8 zł
  • Łosoś wędzony na zimno w tortilli - 6 zł
  • Koreczki łososiowe owinięte z cukinią - 5,5 zł
  • Krokiet z jajkiem i białą kiełbasą podany ze swojskim sosem chrzanowym - 9 zł
  • Swojska surowa biała kiełbasa 1 kg - 34 zł
  • Domowy jabłecznik z cynamonem lub bez cynamonu 1 blaszka - 70 zł
  • Domowy sernik na kruchym cieście 1 blaszka - 70 zł
  • Domowe ciasto Makowa Panienka 1 blaszka - 80 zł